Elengedés

Voltál már olyan helyzetben hogy egy szerelmi kapcsolatnak nem tudtál véget vetni? Vagy most is ebben a helyzetben vagy? Segítek!

Ebben a posztban kicsit az elengedésről lesz szó.  Elengedés alatt legtöbbször a szerelmi kapcsolatokat értjük, vagy a halált, de szóba jöhet valamilyen szituáció, vagy baráti kapcsolat elengedése is. Én  most, a szerelemi kapcsolatok elengedéséről fogok írni.

Hiányzik? Vissza akarod kapni? Dühös vagy miatta? Magad hibáztatod a történtekért?  Valami ilyesmit érzünk amikor valakit elveszítünk.  Ezzel alapvetően a gond annyi hogy rengeteg energiát leköt. A történteken gondolkodsz, felidézed magadban  folyamatosan hogy mi történt,  ezért nem bírsz más tevékenységre fokuszálni. Azonban létezik 2 technika, ami  tökéletesen működik ha ilyen helyzetben vagy.

Az egyik a levélírás. Mit  is jelent pontosan ez?  Papíralapon a következőket kell megírnod:
„ Elfogadom a 100%-os felelősséget kapcsolatunkért, és mindazért ami benne történt. Mindent szót és tettet megbocsájtok neked amivel megbántottál. Minden jót.”

Címezd meg a levelet,   és add fel . Abban pillanatban amikor feladod a levelet, megváltozik az életed és sikerült elengeded a partneredet. Szabad vagy!

A másik technika alapja pedig az hogy válassz ki egy  helyet  ami a kapcsolatotokban nagyon fontos helyszín volt. Ez lehet az első találkozás helye, vagy  ahol megkérte a kezed. A lényeg hogy egy olyan helyet válassz ki  ami a kapcsolatotokban szimbolikus volt. Menj el oda és mondd a következőt:

„ Kedves xy!

Xy, azért jöttem most ide, hogy végső búcsút vegyek tőled. Nagyon hiányzol nekem és nem tudom elképzelni az életemet nélküled, de sajnos el kell hogy menj, most. Rengeteg energiámat kötsz le, azzal hogy rajtad gondolkodok,  és felidézem  az együtt töltött pillanatokat. Míg én rosszul érzem magam, Te kitudja hol vagy. Éled a magad életét, és nem foglalkozol velem. Ez nagyon megalázó. Kérlek most menj el, és ennyi volt. Itt lezárom ezt a kapcsolatot. Fáj, de a mi utunk nem közös. Okkal voltál az életembe, viszont okkal is mentél el tőlem.  Hiszem, hogy  most valami nagyon nagy dolog fog velem történni. Megyek tovább, és élem az életem én is. Szabad akaratom van, és úgy döntök hogy hozzád többé nem ragaszkodom, megyek tovább!
Viszlát”

Akár mindkét technikát is alkalmazhatod. Fontos hogy ezeket mondd, és a követendő instrukciókat tartsd be, mert csak akkor fog igazán működni a dolog!

Remélem hasznos volt a poszt,  és segítettem neked lezárni egy olyan kapcsolatot, amiben már nem érzed magad jól!

 

Ha tetszett, kérlek oszd meg! Nagyon sokan vannak ugyanabban a porblémában amint te, miért ne segítnél nekik pár kattintással? 


 

A. István

Töltsd le ingyenes és reklámmentes alkalmazásunkat!

Az alkalmazással lehetőséged van idézetes kép készítésére, idézetértesítőt kérhetsz és a blogot is olvashatod.

Ha tetszett!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess újdonságainkról!

További bejegyzések

Impresszum | ASZF © 2024. - Minden jog fenntartva. - idézet.hu

Feki Webstudio