Mi az idézet.hu küldetése?

„Kis lépés az embernek, nagy lépés az emberiségnek.” - Hogy értjük ezt?

„Kis lépés az embernek, nagy lépés az emberiségnek.” – talán ez a mondat fejezi ki legjobban az idézet.hu küldetését.  Miért mondom ezt? Joggal fogalmazódik meg benned a kérdés.

Hit. Tudod mit jelent? 3 betűből áll, mégis a legnagyobb dolgok vannak e szócska mögött. 

1969-ben  Neil Armstrongnak sikerült volna a Holdra leszállni, hit nélkül? Sikerült volna, a Wright fivéreknek megalkotni az első működőképes repülőgépet? Louis Daguerre, vajon feltalálta volna a fotográfiát? Thomas Edisonnak, sikerült volna 13 ezer sikertelen próbálkozás után feltalálni a villanykörtét? 

Naploeon Hill ezt mondta: „Amit az emberi elme el tud képzelni, amiben hinni tud, azt meg is tudja valósítani.” A hit lesz, mindennek a gyökere.
 
 Az idézet.hu azért alakult, hogy megadja neked ezt a hitet. Megadja azt a kezdőlöketet, amire mindig is vágytál.  Kulcsot adunk a kezedbe, hogy az légy, aki akarsz lenni! Mi akarsz lenni valójában? Tedd fel magadnak ezt a kérdést, és tarts velünk.
 
Több mint 20 ezeres idézetállományunk van, amiből kedvedre válogathatsz, sőt Te magad is küldhetsz be idézetet. Kell a motiváció? Biztosítsd be magad, TÖLTSD LE az applikációnkat, amiben egy általad megadott időpontban, az app küldeni fog egy idézetet, hogy meghozza a kedvedet.
 
Szeretnéd magad fejleszteni? Nagy nevek tapasztalatait megszerezni, gyakorlatias példák után?  OLVASD a blogot, amiben Gedei Attila olyan tippeket oszt meg veled, amivel teljesen átfog alakulni az életed, a szó legpozitívabb értelmében.
 
Alkalmazd a gyakorlatokat, fogj te is önfejlesztésbe, munkádtól, nemedtől, identitásodtól függetlenül. 
 
KÉSZÍTS magadról egy képet, az alkalmazás segítéségével válassz ki egy idézetet, illeszd be rá, és oszd meg velünk, oszd meg mindenkivel, milyen nagyszerű siker ért téged. Motiválj másokat, ösztönözz, és légy példakép.
 

A siker felé vezető út nehéz, és teli van buktatóval.  Teli van olyan ösvénnyel, amik sehova  sem vezetnek. Rideg tájakon kell átmenned, talán még fázni is fogsz, és nagyon éhes is leszel közben. Lehet, hogy inkább már feladnád, és úgy érzed, ez a világ nem neked való. Ez nem így van. A világ csodálatos, csodálatos emberek élnek benne, akik csodákat tesznek. Higgy magadban, higgy abban, hogy Te is egy ilyen csodálatos ember vagy, aki nagy tettekre képes. Láss hozzá, tarts velünk, és légy az, aki mindig is akartál lenni!

Tudod, mi lesz az első lépes?  A gondolataid megváltoztatása, hisz tudjuk…

A gondolat indítja be a cselekvést. 
 

az idézet.hu csapata

Töltsd le ingyenes és reklámmentes alkalmazásunkat!

Az alkalmazással lehetőséged van idézetes kép készítésére, idézetértesítőt kérhetsz és a blogot is olvashatod.

Ha tetszett!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess újdonságainkról!

További bejegyzések

Impresszum | ASZF © 2024. - Minden jog fenntartva. - idézet.hu

Feki Webstudio