Mivel jön a pénz?

Sokan nem veszik vagy is nem akarják figyelembe venni az ebben a posztban leírt információkat, pedig ez egy nagy könnyebbség a pénzkereseti lehetőségeidet nézve.

„A  rezgés törvénye felel meg az elme és az anyag, a fizikai és a nem fizikai közötti különbségért.” Bob Proctor így definiálja a rezgéseket.

Nyilván tudod, hogy a világon létező összes materiális dolog rezeg, így mi, emberek is, és a pénz is. Valójában a nyugalom nem is létezik,  így mindig valamilyen mozgást végzünk. A rezgések hatékony megértésének esetében testünk központi elemét, az agyat kell felülvizsgálnunk. A pénz, rezgésekkel jön. 

Mi ez a rezgés pontosan?

A rezgési sebességet frekvenciának nevezzük. Az agy az a terület, ahol a frekvenciaszint-váltás megtörténik, így például az agyban alakulnak át az érzékletek izomtevékenységekké. Az agy egy rezgő műszer. Az agy segítségével aktivizálhatjuk testünk különböző részeinek működését. A rezgések tudományos megállapítása egyébként nem nagy újdonság, hisz az 1940-es évek óta rendelkezésünkre állnak az EKG és EEG készülékek, amelyek az elektromos tevékenységeket követik nyomon. Ez egy tudományos tény, az emberi test egy elektromos eszköz, és rezeg, ezen nincs mit elfogadnod, vagy hinni és nem hinni benne.

A rezgések esetében egy természeti törvényt kell górcső alá vennünk, mégpedig a vonzás törvényét. Az Univerzumban létező minden egyes dolog összekapcsolódik a rezgések által. Amikor egy szituációban döntést hozol, a döntés hatással lesz az agysejtjeidre. Ezek a sejtek mivel rezegnek, ezért elektromágneses hullámokat fognak kelteni. Ha egy adott gondolatra összpontosítasz akkor a rezgések hullámainak erősségét növelheted. Ezen a ponton érdemes azt tudnod, hogy ez teljes mértékben saját akaratoddal irányítható tevékenység. A rezgések erősségét, és gyakoriságát saját magad határozod meg.

 

Miért fontos ez?

Van egy technika, miszerint jelen időben kell elképzelni, leírni, kimondani a vágyott célokat. Ez a vizualizációs technika, amelynek a legalapvetőbb feltétele az, hogy képzeld el magad a vágyott célok birtokosaként, mintha már meg lenne az adott tárgy, a vágyott pénzösszeg. Érezd a kezedben, és érezd azt is, hogy milyen érzéseket produkálna benned az, ha a vágyott cél birtokosa lennél már. A vonzás törvényét ebben az esetben nagyon szépen ki lehet használni. Amikor ezt a technikát gyakorlod, akkor elkezdesz harmóniában rezonálni azokkal a tárgyakkal, amiket megszeretnél kaparintani. Ez egy nagyon fontos természeti törvény, amelynek létezését elutasíthatod, de attól függetlenül még működik. A vonzás törvénye természetesen negatív célok esetében is ugyanilyen pontosan működik.

„Mert amitől remegve remegtem, az jöve reám, és amitől rettegtem, az esék rajtam.”

Ismerős ugye? „Jaj csak nehogy elhibázzam a prezentációmat. Ah csak nehogy…” Aztán pedig a történés bekövetkezte után azt mondjuk: „Na ugye, hogy megmondtam.”  Igazából a vonzás törvénye által ezt rendelted,és ezt is kaptad meg. Te vagy érte a felelős, a természeti törvények sosem működnek hibásan, maximum hibásan használjuk őket.

Létezik a véletlen?

Egyáltalán nem létezik a véletlen, és a véletlen művének betudott sikertelenségeke és sikerességek egy buta illetve nem felelősségteljes viselkedésiformára vallanak. Mindennek megvan az adott rezgése,  és amikor elmebeli képernyődre kivetíted a vágyott célokat, akkor képes vagy a rezgéseidet harmonikus mozgásba hozni a vágyott tárggyal, így előbb-utóbb fizikai síkon is a birtokosává válhatsz.

Pozitív eredmények negatív várakozásokkal

Alapítok egy vállalkozást de közben félelemmel és kétellyel telve végzem a dolgomat. Ilyen esetben mi történik? Azokat a dolgokat vizualizáljuk, amiket nem szeretnék, hogy megtörténjen. Félünk az adott történés bekövetkezésétől, de nem gondolunk másra, csak hogy, jaj meg ne történjen, hogy csődbe megy a cégem, nem lesz elég vevőm, büntetést kapok az adóhatóságtól. Mivel ezeket vizualizálod, így megrendeled a történéseket. Ehelyett látnod kéne magad, mint magabiztos vállalkozó egy eredményes tömérdek ügyféllel megáldott vállalkozást vezetsz, ami hosszú és tartós jövedelmet képes produkálni.

Bizonyíték kell?

Leírhatnám most ismeretlen nyugatról származó emberek hihetetlennek hangzó történeteit, de tudom, hogy  arra az lenne a komment, hogy lehetőségek hazájában, a híres Amerikában minden megtörténhet. Ezért az én legjelentősebb történetemet szeretném megosztani a vonzás törvényével kapcsolatosan.

2014 november elején történt az eset. Akkoriban még kollégiumban laktam, és felírtam az ágyam felett lévő polc aljára egy cetlire, a következőt: 1 millió forintom van. Minden reggel és minden este akarva akaratlanul is, de ránéztem a kis papírdarabra, és elkezdtem rajta gondolkodni, hogy milyen érzéseket váltana ki bennem az, ha lenne 1 millió forintom. Milyen érzés lenne fogni, érezni, mire költeném.  Kb 2 hét után kaptam egy nagy orvosi cégtől egy levelet, miszerint a cég új szlogent szeretne, viszont nem nagy marketingesekkel akarja ezt megcsináltatni, hanem a közemberekre bízva, várják a beérkező javaslatokat, és a legjobb 1 millió forintban részesül.  Hát így vonzottam be, az 1 millió forintot.

Tudom, hogy hitetlen, és nagyon szkeptikusak tudnak az emberek lenni egy ilyen történet olvasásakor, és főleg a magyarok borúlátó pesszimista gondolkodásuk mellé nem fér meg egy ilyen gondolkodásmód de ez így volt.

Végezetül itt egy videó, amiben Szűcs Károly, természetgyógyász beszél a vonzás törvényének bugyrairól. 

 

Összegzés

Rezegsz, a tárgyak is rezegnek amiket birtokolni kívánsz. Vizualizálj, hogy milyen lenne ha a célodnak már a birtokosa lennél, ezáltal harmonizálhatsz a vágyott tárggyal, majd megtaláljátok egymást, előbb vagy utóbb.

Ha tetszett a poszt
Ha tetszett, lájkold, oszd meg facebookon, és iratkozz fel a hírlevélre, hogy naprakész tudást biztosíthassunk neked.

 

A. István

Töltsd le ingyenes és reklámmentes alkalmazásunkat!

Az alkalmazással lehetőséged van idézetes kép készítésére, idézetértesítőt kérhetsz és a blogot is olvashatod.

Ha tetszett!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess újdonságainkról!

További bejegyzések

Impresszum | ASZF © 2024. - Minden jog fenntartva. - idézet.hu

Feki Webstudio