Így cseréld le a ruhatáradat

Ameddig a régi ott van, nem jöhet új a helyébe. Ebben a posztban egy nagyon érdekes és értékes tapasztalatot fogok megosztani. :)

Ebben a posztban egy nagyon érdekes információt szeretnék veletek közölni. Számomra nagyon nagy meglepetés volt, és működött a dolog. Nálad is fog. :) 

Szóval, Bob Proctor egyik nagyszerű könyvét olvastam, amiben egy gondolat nagyon megfogta a fantáziámat: „ Addig nem jöhet az új, ameddig a régi ott van.”  Bob bácsi azt tanácsolta, hogyha valami újat szeretnél az életedbe, akkor először a régitől meg kell szabadulnod minden esetben. Bob egyik barátja a következőképpen panaszkodott: „Milyen rosszak már ezek a függönyök Bob, nézd őket. Nincs pénzünk lecserélni, de már nem bírom nézni ezt a függönyt.” Bob bölcsen azt mondta: „Ha annyira nem szereted, akkor miért nem távolítod el a lakásodból?” Leszedték a függönyt, néhány hétig üres volt az ablak előtti rész, de utána csodával határos módon lett pénzük egy új függönyre. Ezt még párszor ilyen-olyan bútordarabokkal eljátszották, és egy gyönyörű lakást tudhattak magukénak ezáltal.

 

Én is kipróbáltam…

Nagyon kíváncsi voltam erre a módszerre és tényleg annyira nagyon megragadta a fantáziámat,  hogy a könyv ezen részének elolvasása után minden tevékenységgel megálltam. Fogtam 4 db zsákot, és kiválogattam azokat a ruháimat amik már csak a helyet foglalták. Voltak olyanok amik már kicsik voltak rám, vagy éppen már nem voltak jó, hordható állapotban, és azokat is, amiket nem szerettem viselni. Na itt voltak aztán olyan ingek is, amik több tíz ezer forintba kerültek, és kb kétszer voltak rajtam, de egyszerűen nem szerettem őket viselni. Kicsit elgondolkodtam, hogy vajon ez normális-e, de végül összeszedtem, és az egyik barátnőm segítségével – aki rászoruló gyermekeknek végez gyűjtést – eljutattam őket egy helyi segélyszervezethez, ahol boldog gazdára talált minden ruha. Igazán jó érzés volt adni.

A lényeg most jön, nem fogod elhinni

Körülbelül 3 nap sem tellett bele, és jött a bőségáradat. Kezdődött azzal, hogy a szüleim elmentek vásárolni, ahonnan 3 új pólóval, és egy új farmernadrággal jöttek haza. Az egyik barátom jött, hogy vett magának két pólót, de nem próbálta fel őket a boltban, és itthon kiderült, hogy nem is jók rá. Nekem adta. Egy projektemből teljesen váratlanul érkezett pénz, és másnap pont unokatesómék mentek vásárolni, elhívtak magukkal, és megint csak újabb ruhák boldog tulajdonosa lettem. Ja, és háromszor olyan értékű ruhadarabokról van szó, mint amiket eladományoztam. :) Lassan de biztosan, az összes üresen maradt fogast feltöltöm.  Hihetetlen mi? Pedig hidd el, teljes mértékben igaz!

Hogy tudod utánam csinálni?

Azt kell erről a módszerről tudnod, hogy egy olyan természeti jelenséget használ ki, miszerint a természet ki nem állhatja az ürességet. Ahhoz, hogy valami új jöjjön az életedbe, a régitől teljesen mértékben meg kell szabadulnod. Tudom, ez egy kicsit hülyeségnek hangzik, de így van.

Fontos az is, hogy ne add el a régi dolgodat, amit le szeretnél cserélni, hanem ajándékozd el. Ez nagyon fontos, mert ha zsugori ember módjára pénzt kérsz érte, akkor csak az ellenértéket fogod megkapni a régi dolgodért, de más nem fog hozzád beáramlani. Adományozd el egy segélyszervezetnek vagy valamelyik rokonodnak.

Ezután fontos, hogy ne azt várd, hogy „na úgy sem sikerül, ah, mekkora egy baromság volt ez”. A pozitív várakozások törvénye szerint cselekedj, tehát azt várd, hogy na mikor lesz már meg az új dolog. A pozitív történéseket várd, és ne a negatívat.

Kíváncsi lennék, hogy egy 20 millás autó tekintetében ez a módszer hogyan működne. Ha kipróbálod, akkor légszíves az eredményről tájékoztass engem is. :) 

Mindenesetre a módszer bevált a ruháknál, és baromi jól működött.

Ha tetszett a poszt
Ha tetszet, kérlek oszd meg, hogy másnak is sikerüljön ezen technika segítségével valami úja bevonzani az életébe. Fel vagy iratkozva a hírlevelünkre? Nem? Akkor tedd meg.

 

 

A. István

Töltsd le ingyenes és reklámmentes alkalmazásunkat!

Az alkalmazással lehetőséged van idézetes kép készítésére, idézetértesítőt kérhetsz és a blogot is olvashatod.

Ha tetszett!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess újdonságainkról!

További bejegyzések

Impresszum | ASZF © 2024. - Minden jog fenntartva. - idézet.hu

Feki Webstudio