Hogyan legyen mindennap a te napod?

Hogyan vonzd be a megfelelő helyzeteket, és körülményeket? Hogyan vezéreld tudatosan a megérzéseidet? Mennyire pontosak a megérzések? Hihetsz nekik? Ebből a posztból kiderül ez is.

Volt már olyan érzésed, hogy minden neked kedvez? Minden pont úgy történik, ahogy azt Te eltervezted? Ez nem véletlen! Az ösztönös megérzések, a tudat feletti elme segíthet beprogramozni a napjaidat, hogy mindennap a „Te napod legyen”.Ebben a cikkben el is mondom, hogyan!

Honnan jön a megoldás?

Veled is előfordult már, hogy valamire úgy jöttél rá, hogy nem kimondottan arra koncentráltál, mégis beugrott a helyes válasz? A tudat feletti elménk lehetővé teszi, hogy bevonzunk különböző dolgokat. Akár görcsösen az adott probléma megoldására koncentrálsz, akár mással vagy elfoglalva, az agyadban meghatároztad már az adott célt, vagy problémát, így a tudat feletti elme a megfelelő időben megoldja. Hihetetlen, de igaz!
 

Megtörtént veled már az alábbi esetek valamelyike?


Amit gondolunk, akár pozitív, akár negatív, azt bevonzzuk.
Ez egy olyan képesség, amit irányítani kell, és a vonzás törvénye segít benne. A kulcs a beállítottságban rejlik.Történt már olyan, hogy gondoltál egy ismerősödre, akivel régen találkoztál, és még aznap véletlenül összefutottatok az utcán? Vagy egy vizsgán egy bizonyos tételt szerettél volna mindenáron kihúzni, és sikerült is? És ami a legmeglepőbb, hogy elképzelted álmaid társát, minden tulajdonságával, és amikor nem koncentráltál rá, megismerted?
Igen, ezeket tudat alatt mind beprogramoztad az elmédbe.Bármilyen gondolat, cél van a tudatos elmédben, az valósággá válik, így megalkothatjuk a saját világunkat a gondolatainkkal.


Hogyan alkalmazd a mindennapokban?


Először is fogalmazd meg ezeket a célokat írásban, és fókuszálj rájuk. Fordíts magadra mindig elég időt, hogy ezek a belső hangok és tudatalatti energiák felszabadulhassanak.Képzeld el az ideális napod!  Ahol korán kelsz, van idő a hajadra, a sminkedre, a busz pontosan jön, a főnököd megdicsér, a munkád kiváló, az emberek visszamosolyognak rád, a boltban nincs sor, a gyermeked hamar lefekszik aludni, van időd a párodra. A tudat feletti elme akkor működik, ha szabadjára engeded, amikor mással foglalkozol, nem erőteljesen koncentrálsz.Akármit, amit el tudsz képzelni, nagyon vágysz rá, csak vizualizálnod kell.Csukd be a szemed és képzeld el, milyen a tökéletes élet számodra!Milyen a lakásod, az autód, a párod, a munkád, a hobbid? Mindent! Mert az agyad elraktározza, és tudtod nélkül úgy alakítod az életed, hogy ezeknek mind a birtokába legyél. Nagyben segít az is, ha megfogdod Brian Tracy tanácsát, és reggelente, elmondod a következő mondatot, háromszor: Hiszem, hogy ma valami csodálatos dolog fog velem történni".  Természetesen ez a mondat magában semmit sem ér, ha nem társulnak érzelmekkel, hittel, és nem viszed bele tested egész szellemét. 


Megbízhatok a megérzéseimben?

Engedd meg, hogy elmeséljek neked egy történetet, ami az idézet.hu egyik tagjával történt. Idézem szavait. 

"Éppen kiadó üzlethelyiséget kerestem, és a XVI. kerületi önkormányzattól rossz híreket kaptam. Suliból kijövet, a parkolónál nem a HÉV felé vettem az irányt, mert a kicsi belső hang így szólt: menj jobbra. Elfordultam jobbra. Gondoltam magamban, hátha akadok valami kiadó üzlethelyiségre. Mit ad Isten? 3 perc séta után, a lehető legjobb helyen milyen felirat tátong velem szemben? KIADÓ ÜZLETHELYISÉG."

Hallgass mindig a megérzéseidre, a belső hangra, hiszen nem véletlen, hogy vannak. Volt már olyan, hogy nem a megszokott módon csináltál valamit és közben valamire választ kaptál? Gondoltál már arra, hogy minden találkozásnak oka van? Sokszor fordul elő, hogy megismerünk egy olyan személyt, akinek később szerepe van az életünkben. Pedig mondhatnánk, hogy a „véletlen műve”, de nem az! Minden ember okkal lép be az életünkbe.Gondolj mindenre pozitívan! Minden élethelyzet okkal történik, még a legváratlanabb események is. Lehet, hogy az hozzásegíthet egy válaszhoz. Ha az ösztönös döntésekről szeretnél olvasni, ajánlom figyelmedbe a következő könyvet: Malcolm Gladwell - Ösztönösen - A döntésről másképp.


Összegzés

A megérzések mindig pontosak, és ha jön a megérzésed - ihlet - akkor azonnal cselekedj, és ne halaszd el a dolgot. Írd le a céljaidat, amikre megoldást vársz, majd ha még ezután sem jöttél rá a helyes megoldásra, akkor felejtsd el, és csináld a napi rutint. Jönni fog majd a válasz, mert a tudatos agyaddal a tudat alatti agyadba tápáltad az infót, ami 24 órában azon fog dolgozni, hogy megoldja a problémádat. 

 

Ha tetszett a poszt, kérlek oszd meg, hogy más ember is ilyen tanácsokban részesüljön. Ha pedig megosztod, gratulációval tartozom neked, hisz részt veszel a magyar optimista gondolkodás terjesztésében! :) 




Kalydy Yvette
Idézet.hu
Minden egy gondolattal kezdődik 

Töltsd le ingyenes és reklámmentes alkalmazásunkat!

Az alkalmazással lehetőséged van idézetes kép készítésére, idézetértesítőt kérhetsz és a blogot is olvashatod.

Ha tetszett!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess újdonságainkról!

További bejegyzések

Impresszum | ASZF © 2024. - Minden jog fenntartva. - idézet.hu

Feki Webstudio